Sport híradó - Dinó sporthíradó Dino sporthíradó a hatos csatornán

A Dinó Sporthíradóról

Az egyre dinamikusabban fejlődő Hatos Csatornán 2010 januártól a DinóSport Kft nagy sikerrel készít sportműsort. (Korábban 2003-és 2010 között a Budapest Tv-ben volt látható.) Az eltelt időszak alatt olyan híres sportolók és médiaszemélyiségek voltak a sportműsor vendégei, mint Csollány Szilveszter, Talmácsi Gábor, Erdei Zsolt, Fekete László, Lázár Vilmos, Kótai Mihály, Illés Béla, Dunai Antal, Bene Ferenc, Szabics Imre, Gyepes Gábor, Nyilasi Tibor, Détári Lajos, Buzánszky Jenő, Fábry Sándor, Farkasházy Tivadar, Lázár Zoltán, stb.

Megunva a magyar médiában eluralkodó külföldimádatot, úgy döntettem: saját pénzemből, illetve a műsoromnál hirdető cégek jóvoltából egy olyan sportműsort hozok létre, amilyenre eddig itthon nem volt példa, noha az igény már régen megfogalmazódott a sportolók, sportbarátok körében. Hogy mi ez?

A magyar sportoló is lehet érdekes!

Ezzel a mottóval jelentkezett a JAKO Sporthíradó, és ezzel jelentkezik utódja, a DINÓ Sporthíradó. A sportműsor minden hétköznap 17.30-kor (ez élő adás), 23.00-kor valamint 1.30-kor látható. A 25 perces adás két olyan érdekességgel is bír, amilyennel egyik csatorna sem. Csak és kizárólag magyar vonatkozású hírekről, eseményekről számolunk be, legyen az teke, szumó vagy éppen futball. A másik, hogy minden adásban egy-egy olyan versenyző, edző vagy sportvezető a vendég, aki az adott napon egy eredmény vagy hír kapcsán a leginkább érdekelheti a sportkedvelő nézőket.

A Hatos Csatorna, többek között a UPC-n (a digital bronz és a digital gold csomagban is megtalálható), a DIGI kábelen (már a legkisebb csomagban is benne van), a T-Home-on (a családi és a családi+HD csomagban is) az Invitelen, a Pr telecomon, a MinDig TV-én és a Jurop Telekomon is országosan fogható! Interneten: dinosport.hu, www.facebook.com/sport.dino

Legyen Ön a Dinó Sporthíradó következő vendége!

Ha Ön sportoló, sportvezető és úgy érzi, lenne mit mondania, lenne véleménye, akkor hívjon, írjon!

Dinóczki József

Producer-műsorvezető

Mobil: +36 20-9621-981

E-mail: dinoczki@freemail.hu